Gify, linie

můj druhý blog o MJ.... zde

Gify, linie


Gify, linie


vyhodnocení VGS

30. dubna 2010 v 9:11 | Michelle |  Soutěže
takže konečně je tu vyhodnocení VGS..bylo to velmi těžký proto mi to tak dlouho to vyhodnocení trvalo

Gogosen:
opravdu se ti to mooc povedlo..ikdyž je to takový trochu prázdný a ta jmenovka trochu velká  ale jinak moc hezká

hgj

hj

gfh


Anička:
dess se ti opravdu moc povedl a avatar a ikonka nesouvisí s desem ale to neva a ta jmenovka jsem myslela aby jste si je sami vyrobili a ne na netu takto no ale neva..



Glitter Words
a vyhrává




Gogosen
opravdu děláš moc hezkou grafiku
Anička: děláš opravdu krásné dessy a avatary a tak..nebýt té jmenovky přes net tk by to možná bylo jinak no ale 2.místo je taky super :-)

ceny se tu brzo objeví a první tři budou mít na mém druhém blogu reklamu ( můj druhý blog má větší návštěvnost než tento) 
 


Komentáře

1 GoGosen GoGosen | Web | 30. dubna 2010 v 13:25 | Reagovat

ty jo já jsem vyhrála 1 místo ty jo to jsem fakt nečekala :D

2 GoGosen GoGosen | Web | 30. dubna 2010 v 13:25 | Reagovat

no musíš to udělat jako PNG máš PFS nebo PS?

3 kiki125 kiki125 | Web | 30. dubna 2010 v 13:36 | Reagovat

Nádhera

4 GoGosen GoGosen | Web | 30. dubna 2010 v 14:01 | Reagovat

no já to dělám v PS a kousek i PFS hele tak si stáhni PS i PFS protože PF ti to nepůjde

5 MileySK & Veverica97 MileySK & Veverica97 | Web | 30. dubna 2010 v 14:40 | Reagovat

Prosím hlásni za nás http://www.lenocka.estranky.sk/clanky/sonw/sonw-5_kolo-_finale____   prosím radi oplatíme.

6 Anička Anička | Web | 30. dubna 2010 v 16:33 | Reagovat

ok neva, díky

7 celebrity-stars celebrity-stars | Web | 30. dubna 2010 v 18:11 | Reagovat

Ahojíík sbénko nekončíím s blogem jinak u mě na blogu jsou otázky tak na ně kdyžtak odpověz :).

8 Elvijka & NJK.Girl Elvijka & NJK.Girl | Web | 1. května 2010 v 11:41 | Reagovat

Ahoj moc tě prosím hlásneš mi tady?

http://lady-wejunka.blog.cz/1004/3-kolo-sonz#komentare

Sem tu se svojí kočkou... je tam pod jménem Koťas :-D Díky moc :-D

9 Cute Strawberry ♥ Cute Strawberry ♥ | Web | 1. května 2010 v 18:33 | Reagovat

To druhé je podľa mˇbna lepšie xD

10 Nikuška Nikuška | Web | 1. května 2010 v 20:27 | Reagovat

noo tak GRATULUJI gogosen a taky Aničke... ;-) ---pak mi napsi az budou cenky OK?? :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama